Over 24 millioner besøk i appen i 2022 🚀

Helseoversikt hjelper stadige flere innbyggere med en enklere og tryggere hverdag. Appen vår hadde i 2022 over 24 millioner besøk. Vi er glad for at vi hjelper så mange gravide og foreldre i Norge med å ta bedre helsevalg.

– Vi er stolte av å utgjøre en målbar forskjell for  gravide og småbarnsforeldre i hele landet, samt spille på lag med helsetjenesten og bidra til økt helsekompetanse i befolkningen, sier Peter Gulliksen, Daglig Leder i Helseoversikt.

Et lite tilbakeblikk i tall fra 2022:

  • Over 145 000 registrerte brukere av appen
  • Over 24 millioner besøk i appen
  • Over 8 millioner leste artikler (ekskludert brukt av våre digitale verktøy og annen funksjonalitet)


Markedsledende læringsplattform

Helseoversikt har blitt den markedsledende læringsplattformen for gravide og småbarnsforeldre i Norge. Selskapet jobber tett med diverse aktører for å kunne tilby den beste digitale helsetjenesten for innbyggerne. Blant annet har selskapet over 90 kommuner som bruker Helseoversikt i sitt arbeid mot disse målgruppene. Les mer om oss her.

Spennende tid i vente

Veksten og de mange gode tilbakemeldingene fra brukerne gir oss motivasjon til å jobbe på videre for å lage endre bedre løsninger for innbyggerne og helsetjenesten. Vi vet samtidig også at det er mye som har stort potensial til å være bedre. Det jobber vi hele tiden med, men det lite team så blir det mange spennende prioriteringer vi må ta. Uansett, i 2023 vil det komme mange spennende nyheter fra selskapet. Vi gleder oss til fortsettelsen, og takk for tilliten så langt!

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer