La deg inspirere av Miniheltene

Theodor er en av Miniheltene. Her etter en kamp på Landsturneringen.Foto: PLAN-B

Vi trenger flere lag og spillere i tilrettelagt håndball. Se serien om Miniheltene for å lære mer om tilbudet!

I romjula ble den rørende dokumetarserien om Miniheltene lansert. I serien følger vi Kragerø-laget på veien til deres første håndballkamp under Landsturneringen i Kristiansand i høst.

Miniheltene har ulike ferdigheter, behov og utfordringer, men én ting har de til felles: ekte idrettsglede!

I serien møter du blant andre Fabian, Lars, Lisa, og tidligere landslagsspiller Fredrik Brubakken, som er ildsjel og trener for laget.

Sosiale Fabian har kjent på for hvert år blir venner og klassekamerater raskere og flinkere enn ham. For Lars, som ikke er glad i det som er nytt og ukjent, har håndballen gått fra å være skummelt til noe han gleder seg til. Lisa er glad i rutiner og det som er vanlig – så hun er fryktelig spent når reisen til Landsturneringen nærmer seg.

I serien om Miniheltene kan du la deg røre og inspirere av spillegleden og omsorgen spillere, trenere og foreldre viser, på et lag der mestring og lagfølelse betyr mest. Innblikket i hverdagen til Miniheltene viser at håndball er for alle, og er et prakteksempel på hvorfor et tilbud som tilrettelagt håndball er så viktig. 

Et av målene med serien er å rekruttere nye spillere, trenere og lag til Hjerteligaen og tilrettelagt håndball.

Alle håndballklubber som starter et nytt tilrettelagt håndballag, får en oppstartsstøtte på 20 000 kroner av Norges Håndballforbund, og du får mye inspirasjon og støtte på våre nettsider, blant annet informasjon om hele prosessen for å lykkes med ditt nye lag.

Vi viser deg hvordan du kan lage en vellykket rekrutteringsdag og gir deg anbefalte øvelser og inspirasjon til treningene.

Se første episode av Miniheltene:

Se hele serien og les mer om hvordan du kan starte et lag for tilrettelagt håndball her

Om Hjerteligaen

REMA 1000 Hjerteligaen er en håndballiga for barn som trenger litt ekstra tilrettelegging. Hjerteligaen skaper mestring, samhold og håndballglede. 

Les mer her

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer