5 gode grunner til å bli medlem i Creo!

Studerer du innen kulturfeltet? Da kan du du bli medlem av Creo!

Med over 10 500 medlemmer er Creo Norges største kunstnerorganisasjon.  Alle som har inntekt fra kunstneriske eller kunstpedagogiske yrker kan bli medlem i Creo. Vi organiserer blant annet musikere, dansere, pedagoger, klesdesignere, administrasjon, tradisjonshåndverkere, produsenter, musikkterapeuter, scenografer, dirigenter, inspisienter og mange flere!

Meld deg inn som studentmedlem i Creo innen 5. februar 2023 og få gratis medlemskap ut semesteret!  Tilbudet gjelder alle nye studentmedlemmer i Creo.

Bli medlem i dag!

Her kommer 5 gode grunner til å melde seg inn i Creo:

1. Kulturbransjen står sterkere sammen

For å ha et godt kulturliv er vi avhengig av at aktører som Creo kjemper for viktige saker for kulturbransjen. Politikere tar ikke nødvendigvis alltid gode valg, eller er klar over hvilke utfordringer som møter oss som jobber innenfor feltet. Da er det viktig å ha et talerør ovenfor regjering og Stortinget. Jo flere vi er, jo større makt har vi ovenfor politikere og arbeidsgivere. Sammen kjemper vi frem gode vilkår og god kulturpolitikk i Norge.

2. Juridisk rådgivning

De fleste vil oppleve små eller store utfordringer i et arbeidsforhold. Da er det godt å ha støtten du trenger! Som medlem i Creo har du alltid tilgang på gratis juridisk rådgivning og bistand i jobbrelaterte forhold. Creo tilbyr blant annet gjennomgang av kontrakter og avtaler, hjelp til avtaleforhandling og bistand til tvisteløsning.

3. Forsikringer

Som medlem i Creo får du inkludert ulykke-, ansvar-, og innboforskring, samt grunnforsikring. I tillegg får du tilgang til markedets beste instrument- og utstyrsforsikring, advokatforsikring og reiseforsikring.

4. Informasjon, veiledning og kurs

Som Creo-medlem får du tilgang til kurs, veiledning, og informasjon knyttet til ditt arbeidsforhold. Vi hjelper deg med temaer som skattespørsmål, søknadsskriving, trygderettigheter, frilanssatser, opphavsrett, kontrakter, mental trening, og mye mer!

5. Rabatter

Som medlem i Creo får du tilgang på en rekke rabatter. For eksempel ekstra kolli uten kostnad hos SAS, og 15 % avslag med Fiken regnskap. Som Creo-medlem har du også fordeler i LO-favør, f.eks. gunstig hus-, bil-, tannlege- og barneforsikring.

Creo ivaretar også sine medlemmer gjennom sitt arbeid for økt forståelse for kunstnernes betydning i samfunnet gjennom politisk påvirkning og opplysningsarbeid om faglige, kulturpolitiske og kunstneriske emner.

Les mer om vårt studentmedlemskap!