I november vant Rullestollandslaget bronse under EM/VM. I helga ble laget hedret i Trondheim.

Rullestollandslagets aller første mesterskap noensinne ble en stor opptur, med seier i den dramatiske bronsefinalen mot India som høydepunkt.

– Bronsefinalen er nok det største jeg har opplevd på idrettsbanen, sa lagkaptein Steinar Vedå i et intervju med Handball.no etterkant av opplevelsen fra EM/VM-turneringen i Portugal.

Artikkelen fortsetter under bildet.

under håndballandskampen mellom Norge og USA i Gjensidige Cup i Trondheim Spektrum søndag.

Fra showkampen under Gjensidige Cup. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

I helga ble laget hedret av Norges Håndballforbund. I forbindelse med Gjensidige Cup var bronseheltene, sammen med ledsagere og lederteam, samlet i Trondheim. Lørdag hadde de bankett på Scandic Nidelven, med Norges Håndballforbunds generalsekretær Erik Langerud som vert. Da kom også Håndballguttas landslagssjef Jonas Wille, samt spillerprofilene Sander Sagosen og Torbjørn Bergerud, innom for å gratulere på vegne av sitt landslag.

Søndag spilte Rullestollandslaget showkamp foran over 3000 tilskuere i Trondheim Spektrum. Oppgjøret ble avviklet i forkant av Norge-USA under Gjensidige Cup.

– Norsk håndball er veldig stolte av det Rullestollandslaget har fått til på så kort tid. Derfor er det gledelig at vi fikk samlet dem i helga, slik at både Norges Håndballforbund, Håndballgutta og publikum fikk gitt dem den hederen de fortjener, sier Erik Langerud.

Les mer om Rullestollandslaget

20230107 Rullestollandslaget middag foto lars kvam.jpg
20230107 Rullestollandslaget middag med Sander Sagosen Torbjørn Bergerud Jonas Wille 2 foto lars kvam.jpg

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer