Målvakt Olivia Lykke Nygård i Fana er en av spillerne som skal i aksjon i e-cup i helgen.
Foto: Bjørn Erik Nesse

Mens herrene forbereder seg til VM i Sverige og Polen, er det full fart i e-cupene på kvinnesiden.

Denne helgen skal både Storhamar, Vipers, Sola, Fana og Molde i aksjon i e-cupkamper.

Champions League er Storhamar først ut med bortekamp mot Györ kl. 16.00. Gultrøyene ligger på en sjetteplass i gruppa med sine fire poeng, mens ungarerne som har både Stine Bredal Oftedal, Veronica Kristiansen og Silje Solberg på laget, er nummer tre i gruppa – riktignok bare et poeng bak ledende Metz. Den kampen sendes på V Sport +.

Fra kl. 18.00 kan du følge Vipers som spiller hjemme i Aquarama mot FTC-Rail Cargo Hungaria. Vipers er på andreplass i gruppa to poeng bak SMC Bucuresti, mens FTC er på femteplass fire poeng bak sørlendingene. Kan du ikke gå i hallen, er TV 3+ stedet å følge med – eller viaplay.no for begge kampene.

Søndag er det European League som kaster i gang gruppespillet. Molde spiller borte og møter tyske BV Borussia 09 Dortmund kl. 14.00, mens Fana skal ut mot det ungarske laget Motherson Mosonmagyarovari KC kl. 16.00 – også det på bortebane. Sist ut er Sola kl. 18.00 som inviterer til hjemmekamp i Åsenhallen når kroatiske HC Podravka Vegeta er gjestende lag.

Disse kampene kan du se på viaplay.no.

Av Kirsten Birkeland