Espen Rostrup Nakstad
Tone Wilhelmsen Trøen
Truls Vasvik

Helsedirektør Espen Rostrup Nakstad kommer, det gjør også blant andre Eirik Sverrison i Sykehusinnkjøp, Sigurd Høye fra Universietet i Oslo, Christine Årdal fra FHI, Anders Fallang fra Pfizer og Leif Rune Skymoen fra Curida.

I tillegg møter du Per Espen Akselsen, Nasjonal kompetansetjeneste for antibiotikabruk i spesialisthelsetjenesten (KAS), Kjetil Berg, direktør i Farma Norge, Sayeh Arabi, Områdedirektør for Legemiddelforsyning i Legemiddelverket og politikerne  Tone Trøen (Høyre) og Truls Vasvik (Arbeiderpartiet).

De skal snakke om hvilke antibiotika det er viktig at Norge har tilgang til, hvordan man kan sikre denne tilgangen, og hvilke verktøy som kan benyttes gjennom offentlige anskaffelser og internasjonalt samarbeid.

Møtet finner sted i Salongen Konferanse i Ibsenkvartalet, møterom Kristiania. Adressen er C. J. Hambros plass 2.

Les mer og meld deg på her