Ønsker du å jobbe mandag til fredag og bidra til dagens kanskje viktigste måltid?

Er du brennende opptatt av kvalitet i alle ledd, genuint interessert i å yte minnerik service, og brenner du for å lage god mat og drikke?

Vil du i tillegg være med å sette Compass Group på kartet over den beste leverandøren av måltidstjenester? Da vil vi gjerne ha med deg på laget!

Vi søker en faglig sterk og serviceorientert Kantineleder, kokk og medarbeider til vår kontrakt på Vikangården.

Hovedoppgaven til våre medarbeidere er å lage, tilberede og presentere maten på en slik måte at det overgår kundenes forventninger, og bidrar til at Compass Group er nr. 1 på mat og service.

Viktigste arbeidsoppgaver og ansvar: 

  • Tilberedning av kald og varm mat
  • Etterlevelse av konseptene våre
  • Kassebehandling og betjening av kunder
  • Følge opp varemottak og varelager
  • Oppfølging og etterlevelse av interne HMS rutiner og IK-mat
  • Delta på møter og samlinger
  • Bidra til å skape trivsel på arbeidsplassen for deg, dine kollegaer og kunder
  • Sørge for optimal presentasjon og serviceleveranse til oppdragsgiver og gjester
  • Oppvask og renhold

Vi ønsker at du er/har:

  • Fagbrev som kokk / evt. erfaring fra kjøkken
  • Utpreget serviceinnstilling overfor oppdragsgiver, gjester og kollega
  • Brennende ønske om å yte service
  • Strukturert og fleksibel med stor arbeidskapasitet
  • Innovativ med masse energi
  • Genuint interessert i kokkefaget
  • Kvalitetsbevisst
  • Erfaring fra tilsvarende stilling vil være en fordel

Vi tilbyr:

  • En utfordrende og spennende stilling
  • Muligheter for karriereutvikling
  • Kursing og kompetanseutvikling gjennom vårt Compass Academy
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Et profesjonelt, ordnet og godt arbeidsmiljø

Stillingen har en kjernetid fra 07 – 15, mandag til fredag. Ved spesielle anledninger kan arbeidstiden variere utover dette.

Kontaktperson: Erik Teigen, [email protected]