Ønsker du å bidra til dagens kanskje viktigste måltid og levere den mest spennende kontorlunsjen i Bergen?

Er du brennende opptatt av kvalitet i alle ledd, genuint interessert i å yte minnerik service, og liker å lage mange spennende retter fra hele verden? Vil du i tillegg være med å sette Compass Group på kartet over den beste leverandøren av måltidstjenester? Da vil vi gjerne ha med deg på laget!

Vi søker en blid og serviceorientert kokk med fagbrev til vår Food Court på Media City Bergen

Viktigste arbeidsoppgaver og ansvar: 

  • Tilberedning av kald og varm mat
  • Etterlevelse av konseptene våre
  • Kassebehandling og betjening av kunder
  • Mersalg
  • Oppfølging og etterlevelse av interne HMS rutiner og IK-mat
  • Delta på møter og samlinger
  • Bidra til å skape trivsel på arbeidsplassen for deg, dine kollegaer og kunder
  • Yte eksepsjonelt god kundeservice
  • Oppvask og renhold

 Vi ønsker at du er/har:  

  • Utpreget serviceinnstilling overfor oppdragsgiver, gjester og kollega
  • Fagbrev som kokk
  • Brennende ønske om å yte service
  • Strukturert og fleksibel med stor arbeidskapasitet
  • Genuint interessert i matfaget
  • Kvalitetsbevisst
  • Gode Norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig
  • Erfaring fra tilsvarende stilling vil være en fordel

 Vi tilbyr:

  • En utfordrende og spennende stilling
  • Muligheter for karriereutvikling
  • Kursing og kompetanseutvikling gjennom vårt Compass Academy
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Et profesjonelt, ordnet og godt arbeidsmiljø

Stillingen følger en roterende vaktliste med skift mandag – lørdag med overtall av dagvakter 07.00 – 14.30.

Kontaktpersoner:

Kasper Vigsø Pedersen

[email protected]