Jordmødre i Arendal scorer høyest – sjekk sak hos NRK og Agderposten

NRK Sørlandet med innslag om den flotte jobben jordmødrene i Arendal kommune gjør.

Jordmødrene på Arendal helsestasjon scorer høyest i landet i vår årlige undersøkelse blant gravide og småbarnsforeldre. Dette har blitt aktualisert av både NRK og Agderposten.

Helseoversikt har blitt et viktig supplement til helsetjenesten. Vår app hjelper gravide og foreldre over hele Norge med å øke helsekompetansen, som gir stor verdi for de fysiske møtene på helsestasjonen, legekontorer og sykehus.

I vår årlig Foreldre og Barn-undersøkelse så svarte innbyggerne at når det kommer til hvor tilfredse de var med de jordmødrene de har møtt i svangerskapet, så var det jordmødrene i Arendal kommune som kom best ut. Fantastisk jobbet av Arendal, vi er imponert over den jobben dere gjør for å skape en tryggere hverdag for de som venter barn. Vi heier på alle i helsetjenesten som hver dag hjelper gravide, partnere og småbarnsforeldre til en tryggere og enklere hverdag.

Sjekk ut hva media skriver om dette:
NRK: Trykk her for å se innslaget hos NRK
Agderposten: Les saken her (krever abonnement)

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer