Fra venstre: Daglig leder i region, Sør Ole Kristian Strøm, Marit Skretteberg og styreleder i region Sør, Gro Gulliksen.

Tidligere daglig leder i Region Sør, Marit Skretteberg, har fått utdelt gullmerket.

Norges Håndballforbunds høyeste utmerkelse, NHFs fortjenstmerke i gull, ble på Håndballtinget i mai tildelt Marit Skretteberg for hennes mangeårige innsats for norsk håndball. Men selve utdelingen ble foretatt på region Sørs Temakonferanse tidligere i november.

Marit Skretteberg har bakgrunn som tidligere kretsleder og daglig leder i Region Sør. Videre har hun har vært medlem av NHFs Kontrollkomite fra 2017 til 2022. Hun var også medlem av NHFs utviklingskomite en periode og har deltatt i ressursgruppen for dommerarbeid (RDA). 

– Jeg er stolt og glad for at jeg har vært så heldig at jeg har fått være involvert i oppgaver på de fleste plan i norsk håndball; breddeklubb, toppklubb, krets, region, Norsk Topphåndball (nestleder) og i tillegg verv i flere utvalg i NHF, sier Skretteberg.

Vi gratulerer og takker for stor innsats glød for norsk håndball!

Av Kirsten Birkeland

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer