Veteranforbundet SIOPS – skadde i internasjonale operasjoner – trenger en medarbeider til et team som arbeider for å styrke rettighetene til veteraner som lever med utfordringer og skader som følge av tjenesten i internasjonale operasjoner.

Noen av våre viktigste arbeidsoppgaver

· Oppfølging, støtte og veiledning for skadde veteraner

· Nettverksbygging i forhold til samarbeidspartnere, myndigheter og organisasjoner

· Interessepolitisk arbeid, deltakelse i møter og høringer

· Utforming av artikler, høringsinnspill, debattinnlegg og andre faglige dokumenter

· Forberedelse av styremøter og landsmøter

· Utvikling og oppfølging av mestringsaktiviteter for skadde veteraner

· Løpende saksbehandling, møter og aktiviteter – herunder søknader om økonomisk støtte

Ønskelige Kvalifikasjoner
Bachelor eller høyere. Erfaring fra organisasjonsarbeid eller offentlig forvaltning. Relevant arbeidserfaring kan kompensere for lavere utdanningsnivå.

Egenskaper
Vi ser etter en motivert og fleksibel medarbeider som trives med en dynamisk arbeidsdag. En som samarbeider lett med ulike mennesker, som har omsorg for, og som er opptatt av å hjelpe personer med utfordringer. Du må kunne gi av deg selv, og ha god evne til å arbeide både selvstendig og i et lite team. God formuleringsevne både skriftlig og muntlig er viktig, og du må kunne forstå og snakke norsk godt.

Vi tilbyr
Hvis du er den vi leter etter, vil du som rådgiver i Veteranforbundet SIOPS bli en del av et hyggelig og engasjerende arbeidsmiljø. Du får varierte og utfordrende arbeidsoppgaver innenfor et samfunnsområde som betyr mye for mange. Lønn etter avtale.

Om arbeidsgiveren

Veteranforbundet SIOPS – skadde i internasjonale operasjoner er den eneste rene bruker- og interesseorganisasjon for skadde veteraner i Norge. Vi er en sterk pådriver for veteraners rettigheter, helseoppfølging og ivaretakelse. Veteranforbundet SIOPS arbeider i skjæringspunktet mellom Forsvaret og sivilsamfunnet, og har som mål at alle veteraner skal komme helt hjem. Gjennom utstrakt myndighetskontakt og samarbeid med relevante fagmiljøer bidrar organisasjonen til bedre ivaretakelse av veteraner som har utfordringer og skader etter tjeneste i internasjonale operasjoner. Like viktig er vårt eget lavterskeltilbud med råd og støtte til veteraner og pårørende.

Organisasjonen holder til i moderne lokaler i Kongens gate 9, Oslo.

Søknadsfrist: 20. november

Lønn/vilkår: Etter avtale

Oppstart: 1. februar 2023 eller snarest mulig etter

Kontakt: Arne Ørum – 92618854 – [email protected]

Marie G. Rolandsen – 47679150 – [email protected]