STAND UP: Curidas leder Leif Rune Skymoen kunne presentere Curida Diatec på standen deres i Malmø.

Norge var godt representert under årets NLS Days i Malmø, både på scenen og med stands.

Curida hadde en godt besøkt stand, noe CEO Leif Rune Skymoen var godt fornøyd med.

– Dette er en fin arena for å møte potensielle nye kunder og samarbeidspartnere. Vi har et ønske om å skape ny industri i Norge, da også med Norden og videre utenfor som nedslagsfelt. Nordic Life Science Days er en utmerket arena for å komme ut og se hva som rører seg i markedet.

Han forteller at de som selskap er på en rekke konferanser gjennom året. Dette er den største i Norden, og litt senere i høst kommer den største i Europa, CPhI, som i år er i Frankfurt.

God historiefortelling

Men tilbake til Malmø; det var hele tiden godt med folk rundt Curidas stand. Og selv om Curidas historie er god i seg selv, fikk de nylig en tilleggshistorie, siden Curida kjøpte opp Diatec.

– Denne gangen er det jo nye Curida Diatec som viser seg frem, dette er den første gangen vi står sammen. Det synes vi er veldig hyggelig.

– Hvordan har det blitt tatt i mot?

– Vi har fått masse positiv oppmerksomhet, mange gratulasjoner og lykkeønskninger. Jeg tror mange ser verdien av å samle krefter og kompetanse i Norge, og bygge en tyngre aktør som vi kan vokse internasjonalt.

Ole Dahlberg er interim CEO i Diatec, etter flere år i Thermo Fisher Scientific, både i Norge og i USA.

– Vi har jobbet med Ole Dahlberg en periode nå. Det er kjempeviktig at vi har folk som har vært ute og skaffet seg nettverk og erfaring – og at vi får dem tilbake for å utvikle industrien i Norge. Ole er et godt eksempel på det – og så er det et meget dyktig team i Diatec som vi ønsker velkommen til Curida-familien, sier Skymoen.

Flere bidro godt

Link var også tydelig tilstede på konferansen, både på scenen og med stand. De hadde en såkalt «fireside chat», på en scene midt i mingleområdet. Her dykket de ned I fordeler, ulemper og muligheter med desentraliserte kliniske studier i dag.

Nykodes leder Michael Ensig deltok i en paneldebatt om vaksiner. Norge var vertskap for den sesjonen. Vi har vist at vi kan være ledende innen onkologi og immunologi – og når det gjelder både å svare på dagens pandemibehov, samt å jobbe mot morgendagens mulige pandemier. Her fikk vi en debatt om hvor vi er på vei: Hva kan vi forvente, hva trenger vi, og hvordan kan vi samarbeide for best mulig utfall?  

Og LMI var som vanlig partner i Norges LifeScience-stand, sammen med OCC, Innovasjon Norge, Forskningsrådet, Inven2, Universitetet i Oslo, Norway HealthTech, The Life Science Cluster, Aleap, Nansen Neuroscience Network og Centre For Digital Life Norway.

NORSK STAND: LMI var en av partnerne i standen som promoterte Norge.
FIRESIDE CHAT: Link hadde, i tillegg til egen stand, en såkalt «fireside chat», på en scene midt i mingleområdet.

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer