IKEA ønsker å bli best på helhetlige og sømløse kundeopplevelser, og har valgt ColliCare i Vestby som partner på logistikk for postpakker i Norge.

Varene skal tas imot, lagres, pakkes om og gjøres klar for utsendelse hos oss. Tidligere har IKEA hatt disse småvarene på lager i Sverige, som har gitt lengre leveringstid til kundene enn ønskelig. Ved å ha varene i Vestby kan IKEA levere raskt for de som ønsker hjemlevering. Vi ser frem til et spennende samarbeid med IKEA fra sommeren 2023!

– Ved å spille på de ulike styrkene til eksisterende distribusjonskanaler samtidig som vi etablerer nye, vil vi sikre en robust, stabil og rask levering til kundene våre sier CEO/CSO Retail manager IKEA Norway, Carl Aaby.

Pressemelding – Fra 2023 leverer IKEA pakker raskere enn før.

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer