Illustrasjonsbilde av ØIF Arendal.
Foto: Jan Espen Thorvildsen

Oppkjøring på sensommeren er et solid tegn på at sesongstarten nærmer seg. Få med deg kampene!

Flere eliteserielag er i disse dager i full gang med kampaktivitet for å forberede seg til ny sesong. Mens noen lag reiser til utlandet for å få internasjonal motstand, er det flere som måler seg mot lag de senere skal spille mot i serien. Samtidig kommer en rekke lag fra andre land til Norge for å få kamptrening før sesongen.

ØIF Arendal arrangerer Skarpnes International denne helgen, med tyske Magdeburg, og danske Aalborg og Bjerringbro-Silkeborg på deltakerlisten. Dermed kommer flere kjente ansikter til Arendal, blant annet Christian O’Sullivan, Sebastian Barthold, Kristian Bjørnsen, Aksel Horgen og Thomas Solstad.

Gå til kampprogram og billettsalg. Kampene kan også sees på TV 2 Sport 2/Play.

Denne helgen arrangeres også de tradisjonsrike Skjærgårdslekene. Sandnes får bryne seg på svensk og dansk motstand i seniorklassen for menn, mens tre REMA 1000-ligalag og ett 1. divisjonslag utgjør lagene på kvinnesiden.

Se fullstendig kampprogram her. Kampene streames ikke, men kan sees i hall. Billetter selges i hallen.

Sist, men ikke minst, deltar 36 lag på Follo Cup fra 12.-14. august. Turneringen i Ski består av lag fra eliteserien, 1. divisjon, 2. divisjon og juniorklassen.

Se puljer og kampprogram her. Billetter til turneringen selges i hallen.

Flere lag spiller enkeltkamper som en del av oppkjøringen. Følg med lagenes hjemmesider for informasjon om lagets kampprogram.

Av Maria Kurth

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer