Lisensinformasjon sesongen 2022-23

Illustrasjonsfoto.

Lisens for sesongen 2022-23 er nå tilgjengelig i Min idrett. Husk å betale innen 1. september!

Lisensen for utøvere født i 2009 eller tidligere forfaller til betaling 1. september og gjelder fram til 31. august 2023. Utøvere født i 2010 har forfall 1. januar 2023.

Dersom du i løpet av noen dager ikke har fått generert lisens for sesongen 2022-23, vennligst ta kontakt med klubben din.

Lise Pluss er satt som standard på lisensen, men du bestemmer selv hvilken forsikring du vil løse. Alle lisenstypene blir tilgjengelig i løpet av noen dager og du kan endre lisenskategori når du betaler via betalingsløsningen i Min idrett, eller du kan betale beløpet for kategorien du ønsker dersom nettbank benyttes. Vi anmoder alle om å sette seg godt inn i vilkårene i de forskjellige lisenskategorier og velge den kategori du mener passer deg selv best. 

Lisensordningen er obligatorisk for alle spillere og dommere som deltar i organisert håndballaktivitet (kamper og trening) fra og med det kalenderåret de fyller 13 år. I tillegg er lisensordningen obligatorisk for lagledere som påføres kamprapporten i NHFs kamptilbud (REMA 1000-ligaen, 1. divisjon, 2. divisjon, NM senior, NM junior, Bringserien og Lerøyserien).

Alle henvendelser om lisens bes sendt til [email protected].

Les mer om lisens og forsikring her

Av Maria Kurth

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer