Vår forretningsenhet innen Projects & Special med hovedsete på Vestlandet (Stavanger og Bergen)  har sterk vekst.  Vi tar nå videre markedsgrep, og vi skal nå å etablere oss med avdeling i Møre og Romsdal for å styrke salget inn mot maritim virksomhet, marin næring, møbelindustri og øvrig lokal industri. Det er her vi trenger DEG! Med din kompetanse og nettverk vil du gjøre oss synlig i regionen og skape flere strålende kundeopplevelser.  Stillingen er nyopprettet og rapporterer til Managing Director Projects & Special, og vil inngå i forretningsområdet/selskapet sin ledergruppe.

Jobbtittel: Regional Manager

Jobbprosent: 100%

Frist: Snarest

Kontakt: Georg Skivik Moltu

Søk her

Din arbeidshverdag:

Hos oss vil du bli en del av et selskap med dedikerte medarbeidere hvor vi har som fokus å videreutvikle våre ansatte gjennom ansvar og utfordringer. Du vil være på jakt etter å etablere nye kunderelasjoner i regionen så det er viktig at du er til stede der kundene er. Likevel vil du i startfasen ha base i hjerte av Ålesund, i PIR-bygget. Noen av dine viktigste arbeidsoppgaver:

  • Ansvar for resultat og aktivitetsutvikling i regionen, herunder etablering og oppfølging av prosjekter/kunder
  • Gjøre selskapets produkter og tjenester kjent blant potensielle kunder og brukere i regionen samt selge disse aktivt inn
  • Lage utviklingsplan og salgs/markedsplan
  • Være ansvarlig for daglig drift og cashflow
  • I lead og hands on på oppdrag og prosjekter tilhørende regionen
  • Bygge opp en slagkraftig lokal organisasjon gradvis etter behov

Hvem er du?

Vi ser for oss at du er en fremoverlent, selvstendig og fleksibel relasjonsbygger med kommersiell teft, som har gode it og språk kunnskaper. Du brenner for innovasjon og grønne løsninger, og tenker proaktivt for å skape de beste logistikkløsningene for kunden. For at du skal kunne lykkes i rollen har du erfaring fra kjøp/salg av logistikktjenester og veitransport. Noe bransjeerfaring fra spedisjon og erfaring fra å bygge kundeportefølje vil også komme godt med. I tillegg til dette kan du gjerne har en bachelor eller master i bunn, men erfaring kan kompensere for manglende utdanning. Ønskelig med dokumenterte resultater fra utvikling av ny virksomhet , eller salg/forretningsutvikling. Må kunne være i stand til å bidra operasjonelt. 

Vil du være en del av et selskap med store vekstambisjoner og ta oss til nye høyder?

For spørsmål ta kontakt med

Georg Skivik Moltu, Managing Director Projects & Special

T: +47 51 88 66 70 M: +47 95211960

Mail: Georg.Moltu@collicare.no

Kontakt

Georg Skivik Moltu

Managing Director Projects & Special

+47 51 88 66 70

+47 952 11 960

Mail

LinkedIn