Hektisk sommer for dommere og delegater

Andreas Daviknes Borge er blant dommerne som skal i aksjon i sommer.Foto: Svein André Svendsen

Flere norske dommere og delegater er nominerte til mesterskap og turneringer i løpet av sommeren.

Håvard Kleven og Lars Jørum er allerede på plass i India for å dømme den 24. utgaven av Asian Men’s Club League Championship. Turneringen holdes i Hyderabad fra 22. til 30. juni.

Samtidig er dommerparet Eskil Braseth og Leif Andre Sundet på jobb i Slovenia. De dømmer verdensmesterskapet for spillere født i 2002, som varer fra 22. juni til 3. juli. Per Morten Sødal er delegat i mesterskapet, og er også nominert til VM for jenter født i 2004 i Nord-Makedonia i august.

Fra tirsdag 28. til torsdag 30. juni arrangeres Scandinavian Open på Hamar. Tommy Eriksen og Ismet KvakicTom Larsen og Jo Are Johannessen, og Carina Pettersen og Iselin Tøraasen skal dømme kampene mellom Norge, Danmark og Island. Ørjan Gangnes, Knut Brenden og Steinar Kvivesen er delegater, mens Steinar Martinsen er dommerutvikler.

Den siste uken i juli arrangeres ScandiBerico i Norge. Dommerparene Jovana Dasic og Charlotte Husomanovic, og Andreas Daviknes Borge og Magnus Muri Nygren skal dømme tre kamper hver. May-Liss Lindøe og Stein Løkke er delegater. 

Jens Førsund og Valter Hoxha er nominert som dommere til European Youth Olympic Festival i Slovakia i slutten av juli. Norge er blant nasjonene som deltar i lekene.  

Fra 4. til 14. august skal Andreas Muri Nygren og Magnus Daviknes Borge dømme i europamesterskapet for gutter født i 2004 i Montenegro.

Øyvind Togstad har en hektisk sommer foran seg. Han skal være til stede under en turnering for 20-åringer i Bulgaria i juli, og VM for jenter født i 2004 i Nord-Makedonia i første halvdel av august. Senere samme måned deltar han på forkurs for dommerne som skal til EM for kvinner i november.

Av Maria Kurth

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer