En viktig møteplass og gode nyheter fra et norsk selskap. Hør LMIs Karita Bekkemellem oppsummere årets ASCO.

– ASCO er som en smeltedigel, hvor kontakter knyttes, og samarbeid blir til. Og ikke minst serveres spennende forskningsnyheter som blir utrolig viktig for pasienter verden over i fremtiden, sier Karita Bekkemellem, administrerende direktør i LMI.

Verdens største kreftkongress holdes hvert år i Chicago. I fjor var den heldigital, mens i år kunne godt over 30 000 mennesker møtes i det store kongressenteret McGormick Place. Også norske selskaper får vist seg frem: Både Targovax (les intervju her) og Lytix presenterte sine studier på kongressen.

ASCO har i år samlet over 30 000 mennesker, blant dem LMIs direktør og kommunikasjonssjef.

Les mer fra ASCO-konferansen på Dagens Medisin og HealthTalk.

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer