Lars Sigve Hamre og Nærbø lader opp til finale.Foto: Nærbø

Hvem skulle tro at det skulle bli finale i EHF European Cup for Nærbø? Men lørdag skjer det!

For første gang siden 1996 skal det spilles finale i en e-cup for menn i Norge. Den gang var det Drammen som vant Citycupen og satte byen på hodet. Nå er det jærbuenes tur. Og akkurat Drammen måtte unngjelde da Nærbø sikret seg finaleplassen etter straffedrama i semifinalen.

Kampen er flyttet fra Nye Loen til DNB Arena i Stavanger som huser 4.000 tilskuere for at så mange som mulig skal få ta del i festen når rumenske Baia Mare kommer på besøk til den første av de to finalene.

Jærbuene deltar i e-cup for aller første gang denne sesongen, mens gjestene kom til kvartfinalen i turneringen i fjor og har tidligere også spilt i Champions League. Laget ble denne sesongen nummer to i Romania bak Dinamo Bucuresti. Spillerstallen består i hovedsak av rumenere, men ogsså Tsjekkia, Ukraina, Brasil og Angola er representert i klubben.

Kan du ikke se kampen i hallen, er V4 eller viaplay.no stedet for å følge Nærbøs e-cupeventyr.

Returkampen spilles i Romania lørdag 28. mai kl. 15.00.

Les mer om EHF European Cup

Av Kirsten Birkeland

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer