LMI arrangerer Fagdag om anskaffelser av legemidler onsdag 22. juni.

Tid: 22. juni kl. 09.00 til 13.00

Sted: Grand hotel Oslo, Rococo-salen

Det er nå to år siden vi fikk på plass Rammeverket for alternative pris- og betalingsmodeller. Siden da har det vært en betydelig utvikling på feltet. LMI arrangerte i fjor en egen fagdag om alternative pris- og betalingsmodeller og vi ønsker å fortsette denne tradisjonen. I år inviterer vi til en egen fagdag hvor vi adresserer temaet i en bredere kontekst, nemlig innkjøp og anskaffelser av legemidler.  

Legemiddelutviklingen er i stor endring, vi ser at flere persontilpassende og avanserte terapier får tidligere EMA-godkjenning med begrenset data. Dette utfordrer den tradisjonelle innføringen og finansieringen av legemidler. Derfor er det et behov for å se på nye former for anskaffelser av legemidler og hvordan vi kan sikre gode prosesser for dette fra både myndighetene og industrien sin side. Alternative pris- og betalingsmodeller er én form for anskaffelse hvor myndighetene har utviklet et rammeverk for dette. På fagdagen 22. juni vil vi blant annet få et innblikk i utviklingen i arbeidet med alternative pris- og betalingsmodeller i Norge fra både Sykehusinnkjøp HF og legemiddelindustrien.  

Programmet offentliggjøres om kort tid.  

Pris: LMIs medlemmer: 2500 – Ikke-medlemmer: 5000 

For fysisk deltakelse er lunsj på Grand hotel inkludert. 

Meld deg på her.

Eller via QR-koden under:

Digitalis

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer