Hvem er vi?
På FFI støtter vi utviklingen av Sjøforsvaret for å møte behovene i fremtidens operasjonsmiljø. Vår forskningsgruppe jobber spesielt med dagens antiubåtkapasitet, og hvordan vi i fremtiden kan bidra til at denne blir bedre. Arbeidet innebærer blant annet analyser av data, og utvikling av verktøy for prosessering, simulering, dataanalyse og prototyping.

Hvem er du?
Du interesserer deg for nye teknologiske løsninger, er nysgjerrig og har et genuint ønske om å utvikle deg og lære nye ting. Vi jobber tverrfaglig, både innad i vårt prosjektmiljø og med kolleger fra andre fagområder, og vi ser derfor etter deg som liker å samarbeide med andre. Du trives med å ta initiativ til kontakt med de du skal jobbe sammen med, både kolleger på FFI og i sektoren for øvrig.

Hos oss vil du få frihet til å skape din egen arbeidshverdag. Du trives godt når du kan tenke bredt, og legge frem nye ideer, tanker og forslag. Jobben vår innebærer med jevne mellomrom å dokumentere forskningen vår, og du bør derfor like å dykke ned i eget skriftlig arbeid i ny og ne.

Hva er arbeidsoppgavene?

  • Utvikling, videreutvikling og vedlikehold av verktøy for innlesing og analyse av data
  • Deltagelse på øvelser sammen med Sjøforsvaret 1 – 2 uker i året
  • Analyse av innsamla data
  • Formidling av forskning – både muntlig og skriftlig

Av verktøy og programmeringsspråk bruker vi blant annet C#, C++, Matlab, Python og SQL.

Hvilken bakgrunn har du?
Vi skal gi deg den opplæringen du trenger, men i bunnen har du master- eller doktorgrad innen teknologiske/matematiske fag (for eksempel fysikk, kybernetikk, informatikk, matematikk eller lignende), med gode resultater. Du må ha tatt fag eller ha erfaring innen programvareutvikling.

Arbeidsspråket vårt er norsk. Stillingstittelen din vil være forsker, og arbeidssted vil være Kjeller.

Vi kan tilby et utfordrende og tverrfaglig miljø med gode utviklingsmuligheter og spennende oppgaver. Vi har fleksibel arbeidstid og sommertid, bedriftsidrettslag, bedriftsavtale med treningssenter, og andre sosiale tilbud. Som ansatt ved FFI blir du medlem i Statens pensjonskasse som tilbyr låne- forsikrings- og pensjonsordninger.

Vi ønsker et mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, bakgrunn og hull i CV-en. FFI ønsker flere kvinner i denne type stillinger, kvinner oppfordres derfor til å søke. Nyutdannede oppfordres spesielt til å søke. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

De som søker jobb hos oss må kunne sikkerhetsklareres og autoriseres i henhold til FFIs krav. Du kan lese mer om sikkerhetsklarering på ffi.no. For denne stillingen er det nødvendig å kun inneha norsk statsborgerskap. Det er også en forutsetning for stillingen at man tilfredsstiller fysiske krav for å kunne få sjømannsattest.

Lønnen på FFI følger statens lønnsregulativ og beregnes ut fra relevans, nivå og lengde på utdanning og erfaring. Det trekkes to prosent pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse.

Nærmere opplysninger får du ved å henvende deg til forskningsleder Tale Såstad Solberg, tlf. 33 03 38 64 / 99 57 13 89, eller sjefsforsker Jørn Inge Vestgården, tlf. 63 80 70 19 / 901 67 593.

Send søknad vedlagt kopier av vitnemål fra høyere utdanning og attester fra arbeidserfaring innen 8. mai. Ref.nr. er 2022/00905.

Referansenr:

2022/00905

Fylke:

  • Viken

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

8. mai 2022

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Kjeller

Kontaktpersoner:

Jørn Inge Vestgården

mob: 901 67 593

Tale Solberg Såstad

mob: 99 57 13 89

Hjemmeside:

www.ffi.no

Adresse:

Instituttveien 20 2007 Kjeller