Foto: Annika Byrde / NTB

Paris Saint-Germain ble for sterke og vant den siste åttedelsfinalen 37-30 over Elverum.

Etter at Elverum spilte uavgjort mot PSG i den første åttedelsfinalekampen i forrige uke, var lagene helt likt før torsdagens avgjørende kamp i Paris. 

Elverum scoret kampens første mål signert Sindre Heldal, men det tok ikke lang til før PSGs toppscorer for kvelden, Dainis Kristopans svarte for hjemmelaget.

Paris Saint-Germain ledet gjennom hele kampen, men Elverum hang godt med de første femten minuttene. Mange utvisninger og tekniske feil gjorde at hjemmelaget etter hvert dro ifra, og til pause stod det 20-14 til Paris. 

Elverum fortsatte å kjempe etter pause, men storlaget fra Paris økte stadig ledelsen. Innlandslaget ble straffet knallhardt for feil, og PSG kontret inn flere enkle mål.

Stig-Tore Moen Nilsen spilte en flott kamp for Elverum og ble kampens toppscorer med hele 10 scoringer, men det holdt dessverre ikke til seier for Elverum. Kampen endte til slutt 37-30, og Champions League-eventyret er over for Elverum, som har levert en rekke sterke prestasjoner denne sesongen. 

PSG møter THW Kiel, med Sander Sagosen og Harald Reinkind på laget, i kvartfinalen. SG Flensburg-Handewitt sikret også avansement torsdag kveld, og kvartfinalemotstander for Gøran Søgaard Johannesen og Magnus Abelvik Rød blir altså Barca. 

Kampfakta

Champions League, menn – play offs
Paris Saint-Germant Handball – Elverum 37-30 (20-14)
Stade Pierre de Coubertin
3000 tilskuere

Utvisninger
Elverum 5×2 minutter, Paris Saint-Germain 2×2 minutter

Toppscorer Elverum
Stig-Tore Moen Nilsen med 10 mål

Toppscorer Paris Saint-Germain
Dainis Kristopans med 7 mål

Fullstendig kamprapport ligger her.

Les mer om norske lag i E-cup her
Se mer om Champions League her