Bli med på neste Hacking 4 Allies!

I fjorårets runde deltok åtte bedrifter i innovasjonsprogrammet Hacking 4 Allies. De er nå i gang med å vise fram sine teknologier for relevante miljøer i Forsvaret. Dette er en av flere illustrasjoner som brukes i dette formidlingsarbeidet. Illustrasjon: Halogen

FFI og og Innovasjon Norge søker deltakere til Hacking 4 Allies (H4A). Nå kan norske virksomheter søke på programmets neste programsyklus, H4A-2022/23.

Hacking 4 Allies (H4A) er et innovasjonsprogram. Det henvender seg spesielt til oppstartsselskaper, små og mellomstore bedrifter (SMBer), og andre ikke-etablerte forsvarsindustriaktører. Intensjonen er å øke norsk og alliert forsvarsevne.

Programmet tilrettelegger for at utvalgte aktører kobles mot relevante operative problemstillinger, av interesse for et større alliert marked. H4A bygger videre på erfaringene til selskaper som har lykkes med å komme inn på markedet i USA.

Les mer om innovasjonsprogrammet

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer