Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Gjensidige deler ut fem gullbilletter til Håndballjentene og Gjensidiges håndballskole.

Etter stor interesse for påmeldingen til håndballskolen var det mange som ikke fikk plass. Gjensidige ønsker derfor å gi vekk fem plasser til noen som fortjener det litt ekstra. For å være med i trekningen av en gullbillett må du sende inn en søknad her. 

Den du søker for må være i alderen 13-17 år (årgang 2005-2009), og både gutter og jenter er velkommen. Gjensidige trekker ut fem vinnere basert på søkerteksten som får dekket deltakeravgiften på 2500 kroner.

For å søke om gullbillett til Håndballjentene og Gjensidiges håndballskole klikker du her.

NB! Fristen for å søke er torsdag 7. april klokken 12.00.

Les mer om Håndballjentenes og Gjensidiges håndballskole her.

Posten

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer