Klart for håndballskole med stjernene

Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Håndballjentene og Gjensidiges håndballskole er fulltegnet, men du kan sette deg på venteliste.

Håndballskolen er fulltegnet. Klikk her eller send en e-post til Norges Håndballforbund for å sette deg på venteliste.

Håndballskolen finner sted i Bærum (Haslumhallen/Gjønneshallen) fra 17.-19. juni. 

Det er 100 plasser på håndballskolen. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder, og det er ikke mulig å reservere plass. Prisen er fastsatt til kr. 2 500,-. 

Vi ønsker å inkludere flest mulig til vår håndballskole. Norges Håndballforbund og Gjensidige har derfor bevilget midler i et eget fond for å hjelpe spillere/familier som opplever økonomien som en barriere mot å melde seg på.

For å søke om støtte fra dette fondet, eller ved andre henvendelser knyttet til Håndballjentene og Gjensidiges håndballskole, ta kontakt med Norges Håndballforbund.

Dette er Håndballjentene og Gjensidiges håndballskole:

Håndballskolen er for jenter og gutter født mellom 2005 og 2009 som ønsker å utvikle seg som håndballspillere. Flere av Håndballjentene vil være til stede, og håndballøktene ledes av blant andre landslagssjef Thorir Hergeirsson og landslagstrener Tonje Larsen.

Det vil være fokus på å utvikle individuelle ferdigheter, samspill, glede, mestring, samhold og nye vennskap. I tillegg vil du få lære mer om fysisk trening, kosthold og ernæring, og MOT kommer for å snakke om mental helse.

Dette sier landslagssjef Thorir Hergeirsson om håndballskolen:

– Håndballjentene og Gjensidige har hatt et inspirerende og tett samarbeid i over 30 år. I løpet av denne tiden har vi gjort mye spennende sammen, og det gjør vi også i år. Fra 17. til 19. juni inviterer vi håndballglade ungdommer i alderen 13-17 år til en inspirerende håndballhelg på Håndballjentene og Gjensidiges håndballskole. Meld deg på nå – det blir skikkelig gøy!

Les mer om Håndballjentene og Gjensidiges håndballskole

Av Maria Kurth

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer