Melanor arrangerer kurs i aktsomhetsvurderinger

Kurs i aktsomhetsvurderinger 26. april: Hvordan kan leverandører til helsesektoren oppfylle lovpålagte krav til ansvarlig leverandørkjedestyring?

Dato og tid

26. april 2022, 13:00 – 16:00

Åpenhetsloven skal fremme virksomheters respekt for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold, og sikre allmennheten tilgang til informasjon. Loven pålegger virksomhetene informasjonsplikt og en plikt til blant annet å gjennomføre aktsomhetsvurderinger. Loven gjelder alle bransjer og er ikke spesifikk for legemiddelbransjen. Loven trer i kraft 1. juli.

For mer informasjon om åpenhetsloven, se her: https://www.forbrukertilsynet.no/apenhetsloven

Kurset er utarbeidet av Melanor med tanke på deres medlemmer. Medlemmer av LMI som ønsker det kan melde seg på kurset. Informasjon program, innhold og pris finner du her: https://www.melanor.no/nb/arrangementer/64/

Spørsmål om kurset kan rettes rett til Melanor, på [email protected]

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer