Elitelisensnemnda (ELN) har startet behandlingen av Elitelisens for kommende sesong.

Oppsal Håndball er den første klubben som har fått tildelt Elitelisens med sin kategori for kommende sesong. Videre tildelinger vil skje fortløpende etter hvert som klubbene avholder årsmøte og sender inn komplett dokumentasjon. Foreløpig kan ikke alle klubbene kategoriseres med divisjon, da opp- og nedrykk ikke er avgjort enda.

Tidligere søkte klubbene om Elitelisens hvert år. Nå beholder klubbene lisensen så lenge kravene i lisensordningen oppfylles. Rykker de ned til 2. divisjon blir de automatisk fratatt lisens, da ordningen bare omfatter lag i REMA 1000-ligaen og 1. divisjon.

Følgende lag er tildelt kategori:

  • Oppsal Håndball – grønn kategori

Av Maria Kurth

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer