Håndballgutta innleder VM i Krakow

Tauron Arena fra EM 2016. Foto: Kirsten Birkeland/NHF

Håndball VM 2023 for menn skal spilles i Polen i januar 2023. Våre gutter starter i Krakow.

Per i dag er det uklart hvem Norge vil møte i gruppespillet, ettersom trekningen finner først sted i 2. juli. Innledende runde består av åtte grupper, hver på fire lag. Og noen lag er allerede klare for mesterskapet og blitt plassert i de ulike byene. Norge skal spille i gruppe F i Krakow, Spania er i gruppe B også i Krakow, mens Polen spiller i Katowice i gruppe A. 

De øvrige fire gruppene spilles i Göteborg, Jönköping, Kristianstad og Malmö. Svenskene har bestemt at hjemmelaget spiller i Göteborg i gruppe C, mens Danmark får Malmö som spillested i gruppe H, bare 12 kilometer fra grensen.

Hovedrundene spilles i Katowice, Krakow, Göteborg og Malmö. Etter det må fire lag flytte til Gdansk da to av kvartfinalene og en semifinale spilles der. De andre kvartfinalene og den semifinalen er lagt til Tele2 Arena i Stockholm der også finalene skal spilles.

Den første VM-kampen er fastsatt til 11. januar 2023. i Katowice.

Les mer om Håndballgutta.

Av Kirsten Birkeland

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer