Pharmaq har gjort endringer internt

Sentrale ressurser med fotfeste i Norge får med disse endringene nye ansvarsområder for å bringe akvakulturen videre, skriver selskapet i en ny pressemelding.

For kontinuerlig å utvikle og levere innovative fiskehelseløsninger til den globale oppdrettsnæringen har selskapet gjennom utvikling av egen organisasjon gjennomført flere endringer i ansvarsområder på ledernivå.

Tett på næringen

 -Endringene er et resultat av en lengre prosess der vi sammen har sett på hvordan vi best kan utvikle våre egne medarbeidere for at Pharmaq skal være den foretrukne partneren for oppdrettsnæringen i både inn -og utland. Sammen med et sterkt team og dedikerte kolleger vil vi fortsette å jobbe tett med kundene for å forstå deres behov og bringe innovative løsninger til oppdrettsnæringen, sier Pharmaq-sjef Bernt Martinssen.

I forbindelse med endringene er det blant annet opprettet nye stillinger.

Trine Vatle starter i en nyopprettet stilling som «Director Strategy and Operations» og kommer fra rollen som finansdirektør i Pharmaq som hun har hatt siden 2015. Hun er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og statsautorisert revisor fra Handelshøyskolen BI. Trine har jobbet 14 år som revisor og finansiell rådgiver før hun begynte i Pharmaq i 2014. I rollen som finansdirektør har hun hatt det overordnede ansvaret for finans i Pharmaq globalt.

Marie Egenberg er utdannet Fiskehelsebiolog fra Universitetet i Bergen. Hun startet i Pharmaq i 2007 med ansvar for salg og teknisk oppfølging av definerte kunder. Marie har de siste 5 årene ledet det norske tekniske salgsteamet med ansvar for salg, markedsføring og teknisk oppfølging av Pharmaq og Pharmaq Analytiq produkter i Norge og i Norden. Hun er utnevnt til «Business Unit Director Salmon Europe and Global Marketing»

Nils O. Steine tar rollen som Business Unit Director Global accounts, Canada and non-salmonid markets”. Nils er uteksaminert som Cand Scient/M.Sc Aqua Medicine fra universitetet i Bergen og har bred erfaring fra akvakulturnæringen etter å ha jobbet der i mer enn 25 år. Han startet sin karriere i fiskehelsetjenester for lakseoppdrettere i Nord-Norge, før han flyttet til Maine, USA og Canada. Fra 2008 har Nils vært tilbake i Norge hatt et spesielt ansvar for Canada og støttet våre internasjonale virksomheter.

Simen Kristoffersen er utnevnt til Direktør for akvakultur i FoU. Han har en doktorgrad i molekylær mikrobiologi fra Universitetet i Oslo, og i 2011 ble han ansatt i Pharmaq.  Simen har jobbet i ulike deler av selskapet som forsker og prosjektleder. Han var sentral i utviklingen av den første levende laksevaksinen til Chile, Alpha Ject LiVac SRS, og har jobbet med utviklingsprosjekter knyttet til av produksjonsprosesser og etableringen av virusantigenfabrikken på Kløfta. Med stort engasjement har han de siste årene jobbet tett med den globale akvakulturporteføljen til Pharmaq. 

-Med disse endringene styrker vi lederteamet med medarbeidere som har en bred kompetanse og forståelse av næringen for å sikre at vi kontinuerlig kan bidra med å være en viktig partner for å løse fiskehelse- og velferdsspørsmål, avslutter Martinsen.

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer