Det ser ut til at logistikk situasjonen i Asia med overbelastede havner, lav kapasitet og høye ratenivåer fortsetter inn i 2022. Hvorfor ikke vurdere å sende godset ditt fra Kina til Norge med togtransport?

ColliCare har jobbet med å utvikle togtransport fra Kina til Norge siden 2019, og kan nå tilby ukentlig togavganger med stabile volumer. I 2021 lanserte vi med suksess blokktogtjeneste som har blitt godt mottatt av markedet. I 2022 vil vi fortsette med de ukentlige avgangene og utvide tjenestespekteret ytterligere.

  • til tross for høye fraktrater for sjø- og luftfrakt, forblir togtransport ratene relativt stabile, og kan være et godt økonomisk transportalternativ 
  • sammenlignet med sjøfrakt er transittiden for togtransport redusert til det halve, omtrent 28–30 dager
     

Vi tilbyr togtransport fra Xi’an til Oslo, med flere avganger hver uke.


Ta en titt på vår månedlige plan for Togtransport.
 

Ta kontakt med oss for mer informasjon, booking, kapasitet, pris eller andre forespørsler!