Helseministeren besøkte Ullern J16

Foto: NHF

Helseminister Ingvild Kjerkol benyttet anledningen til å snakke med jentene om psykisk helse.

– Jeg har tenkt veldig mye på særlig unge som har vært uten denne arenaen i lange perioder under pandemien, så det er utrolig flott å se jentene bak meg komme i gang på håndballbanen igjen, sa helseminister Ingvild Kjerkol da hun besøkte Ullern J16 tirsdag kveld.

Helseministeren var på plass i Ullern Flerbrukshall for å snakke om pyskisk helse og viktigheten av at idretten omsider kan drive som normalt igjen. 

– To år med pandemi er fryktelig lenge. Det at denne typen arena forsvinner så lenge i et ungt liv, skal vi ikke ta lett på. Derfor er det så utrolig viktig at vi tar tilbake hverdagen nå, gjør noe aktivt, gjør noe sammen med andre og gjør noe med mening. De tre tingene er så viktige for vår psykiske helse, og de som driver med håndball, gjør det flere ganger i uka, sa hun.

Se hele reportasjen her: 

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer