Musikkteaterprisen deles ut for ellevte gang!

Musikkteaterforum i Creo inviterer til årets festaften 04. april kl. 19.00 på Chat Noir Teater!

En kveld med

Årets hovedgjest under En Kveld Med er kostymedesigner og sminkør Cårejånni Enderud. Sammen med intervjuer Johan Osuldsen dykker vi ned i hans lange og fantastiske karriere, og som alltid serverer vi kunstneriske krumspring og overraskelser for både publikum og hovedgjest!

Musikkteaterprisen

Musikkteaterprisen deles i år ut for ellevte gang, og tradisjonen tro byr vi på sprudlende show, musikalske godbiter, samt utdeling av heder og ære i kategoriene Årets Musikal, Årets musikalartist, Åpen Klasse og Årets Ærespris! Alle nominasjoner lanseres 21.mars 2022.

Konfransier

Årets show ledes av tre sterke scenepersonligheter, Mathias Luppichini, Siren Jørgensen, og Sigurd Marthinussen, som alle er klare for å lede deg gjennom en storstilt feiring av fag og bransje, i rammen av vakre Chat Noir Teater.

Billetter

Billetter finner du påwww.ticketmaster.no NB! Billettkategori for Creo-medlemmer: kr. 290,- + bill. avgift. (normalpris kr. 390,-)

Les mer om arrangementet

Vi gleder oss til å feire norsk musikkteater sammen med deg!

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer