Håndballjentene vant gull i VM i desember. Nå samles de for første gang i år under EHF EURO Cup i Larvik.

Lørdag 5. mars spiller Håndballjentene mot Montenegro i Jotron Arena Larvik. Kjøp billetter her!

De regjerende verdensmesterne fra 2021 reiser til Larvik for å spille landskamp mot Montenegro lørdag 5. mars kl. 16.45. Dette er første gang laget samles siden mesterskapet i desember. I forkant av kampen skal Norges rekruttlandslag spille landskamp mot Polen. Den kampen starter kl. 14.00.

Billettene er i salg nå og gjelder for begge kampene. Kjøp billetter på Eventim.no!

Kampen mellom Norge og Montenegro er en del av EHF EURO Cup, en 4-nasjonerscup med landene som skal arrangere EM og regjerende europamester. Håndballjentene vant EM i 2020 og er dermed direkte kvalifisert til neste EM. Det er også arrangørlandene Slovenia, Montenegro og Nord-Makedonia.

Norge har spilt to kamper i EURO Cup så langt, begge mot Slovenia. Begge kampene endte med norsk seier.

Kampen sendes på TV2. 

Les mer om EHF EURO Cup
Les mer om Håndballjentene

Av Maria Kurth