Hans Fredrik Cordt-Hansen (t.v.), Thomas Karlsen og Henrik Wilhelmsen (t.h) leder Tett på på handballtv.com.Foto: NTH

«TettPå» sendes hver tirsdag med masse godt håndballstoff, og i kveld blir det to sendinger, kl. 18 og 19.

Den første sendingen er med kvinnelagene og starter kl. 18.00. Det skal handle om Sola som spilte dobbeltkamp i European League og Larvik som vant mot Tertnes.

Mens herrelagene hadde EM-pause i januar, var det nemlig god aktivitet for kvinnelagene. Noen kamper måtte riktignok flyttes grunnet covidsmitte, men det har vært spilt kamper både i hjemlig liga og de ulike europacupene der Sola, Storhamar og Vipers er Norges representanter. Det er disse tre lagene som også er topptrioen i REMA 1000-ligaen i øyeblikket, tett fulgt av Molde. 

Kl. 19.00 er det sendestart for herrelagene som er i gang med REMA 1000-ligaen etter EM-pausen. Denne gangen handler det om Bækkelaget som sikret seg to poeng i helgens kamp og Haslum som skal spille en viktig kamp mot Bergen onsdag.

Sendingene vises på handballtv.com.

Av Kirsten Birkeland

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer