Europacupfest i Norge! Her kjøper du billetter

Foto: Geir-Olsen / NTB / Scanpix

De neste 12 dagene skal Kiel, Györ, Krasnodar, Krim, Focsani, Besancon og Magura på norgesbesøk.

Det mangler ikke på høydepunkter for Norges beste klubbhåndballag de kommende par ukene. I tillegg til viktige og prestisjetunge oppgjør i REMA 1000-ligaen skal det spilles flere store europacupoppgjør i norske haller.

På kvinnesiden tar Vipers imot Krim Mercator til Champions League-kamp lørdag 12. februar (avkast kl. 16.00). Sju dager senere er det Györs tur til å komme på Kristiansand-besøk (19. februar kl. 20.00).

I European League er Storhamar vertskap for Magura Cisnadie førstkommende lørdag (kl. 18.00), og sist, men på ingen måte minst: Hittil ubeseirede Sola møter Besancon Feminin i samme turnering søndag 20. februar (kl. 16.00).

Det er noen solide godbiter i vente også for herrelagene. Først ut er Drammen, som skal opp mot Krasnodar i European Cup lørdag 12. februar (kl. 16.00). Senere samme ettermiddag spiller Nærbø mot CSM Focsani (kl. 18.00), også det i European Cup.

Men med all respekt for Krasnodar og Focsani: Deres tropper matcher ikke det stjernegalleriet som kommer til Lillehammer og Håkons Hall torsdag 17. februar, når Elverum tar imot Kiel til en høyinteressant Champions League-kamp i OL-anlegget. Avkast der er kl. 18.45.

  • Under finner du billettlenker til samtlige klubber i REMA 1000-ligaen – bruk disse også når du skal sikre deg plass til europacupkampene!

REMA 1000-liga-klubbenes billettsider

REMA 1000-ligaen, kvinner:

Aker
Byåsen
Fana 
Flint
Follo 
Fredrikstad
Larvik
Molde
Oppsal
Romerike Ravens
Sola 
Storhamar
Tertnes
Vipers

REMA 1000-ligaen, menn:

Bergen
Bækkelaget
Drammen 
Elverum 
Fjellhammer
Halden
Haslum
Kolstad
Kristiansand
Nærbø
Tønsberg Nøtterøy 
Runar
Sandefjord 
ØIF Arendal 

Forhindret fra å se kamp i hall? Da kan du følge REMA 1000-liga-oppgjørene på TV 2s plattformer eller Direktesport.no, mens det er NENT/Viaplay som har rettighetene til å vise europacupoppgjørene. Se sendetider i vår oversikt over TV-sendte kamper.

Og hvis du er på utkikk etter billetter til landskamper på norsk jord, anbefaler vi deg å besøke denne lenken for mer informasjon.

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer