Slik er sesongen 2022/23 planlagt

GTP med oversikt over alle sentrale aktiviteter i den kommende sesongen er klar.

Derfor foreligger nå et omforent forslag til General Termin Plan (GTP) fra Norges Håndballforbund (NHF) og Norsk Topphåndball (NTH) for den kommende sesongen (2022/23). Det er tatt høyde for at rammebetingelse er tilnærmet normale (optimal tankegang). Dersom det blir endringer i seriesystemet som får konsekvenser for sesongen 2022-23, tas det høyde for at det kan komme oppdateringer.


GTP viser oversikt over

alle NHFs sentrale aktiviteter som gjennomføres i løpet av en sesong. Den omfatter blant annet landslagssamlinger for alle landslagene, spilledatoer for REMA 1000-ligaen (Eliteserien), 1. divisjon og 2. divisjon, spilledatoer for NM-runder og de årlige turneringene for aldersbestemte lag.

NM-kampene

I NM senior og NM junior er det inntil videre kun de tre første rundene som er plassert. Runde 4 til 7 vil bli offentligjort senere.

Seriestart 31. august

er planlagt for REMA 1000-ligaen for menn. For kvinner starter seriespillet 4. september. 1. divisjon for menn og kvinner kastes i gang henholdsvis 4. og 11. september. De samme datoene gjelder for 2. divisjon. 

Kvalifiseringskamper for Bringserien og LERØYserien

Første kvalifiseringsrunde er så langt terminfestet til 3.-4. september for jenter og 10.-11. september for gutter.

Klikk på lenken under for å se hvordan sesongen 2022/23 er planlagt:

GTP 2022-23

Av Maria Kurth

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer