Endringer i kommunikasjonsteamet i LMI

NYANSATT: Isak Okkenhaug

Isak kommer så å si rett fra et tre måneder langt forskningstokt med skoleskipet Statsråd Lemkuhl, der han har vært innholdsprodusent for The One Ocean Expedition, en ekspedisjon med formål om å drive hav og klimaforskning, samt å promotere havets viktige rolle for en bærekraftig fremtid i et globalt perspektiv. Han har også erfaring som freelance fotograf, blant annet har han tatt artistbilder for artisten Aurora og jobbet som fotograf på konsertfilmen Inspirert av Beethoven med blant andre Leif Ove Andsnes. 

Han har utdannelsen sin fra Høgskulen i Volda og The Mel Hoppenheim School of Cinema. Fra Volda har han en mastergrad i mediepraksis (Media Practices) med fokus på visuell kommunikasjon og en årsenhet i dokumentarfoto. Fra The Mel Hoppenheim School of Cinema, som er Canadas største universitet innen filmproduksjon, animasjon og filmstudier, har han fire års utdannelse i filmproduksjon. Isak har også vært utvekslingsstudent i Minnesota i USA i ett år.  

Han kommer fra Bergen, der han har vokst opp i foten av vakre Fløibanen, og bor nå med samboeren sin på Tøyen i Oslo.  

– Jeg gleder meg til å bli nærmere kjent med de spennende og utfordrende fagfeltene dere jobber med i LMI. Det er gøy å bruke kompetansen sin på nye områder, og jeg håper jeg kan bidra på mange ulike felt i månedene som kommer. Og så håper jeg også å lære mye, sier Isak.  

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer