47 containere med snøscootere er ankommet fra USA til vår gode kunde Polaris.

Totalt 564 scootere!

Tross en utfordrende transportsituasjon i disse dager – kom alle containerne samtidig.

Vi setter vår ære i å være fleksible og gjør alt vi kan for å få de fleste scootere til forhandlerne i Norge og Sverige før jul.

«– Sesongen for snøscooter er her. For oss er det viktig å få snøscooterne levert til kundene våre i henhold til vår avtalte transporttid. Med de store utfordringene vi opplever innenfor det internasjonale transportmarkedet, er dette ingen lett oppgave. Vi er glade for å samarbeide med ColliCare, som gjør sitt ytterste for å hjelpe oss å holde kundene våre fornøyde. Det er selvsagt utfordrende å håndtere 47 innkommende containere samtidig, og å ordne transport til alle forhandlere i Norge og Sverige, på så kort tid.”

Truls Tvete
Managing Director at Polaris Sales Europe Sárl
 

Polaris logo

slide 2 of 3

polaris-3
polaris-2

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer