Et trygt besøk på SNØ

I forbindelse med COVID-19 innretter vi oss naturligvis etter helsemyndighetens anbefalinger. Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg å føle deg trygg hos oss. Våre tiltak for en trygg opplevelse er;

Bruk munnbind i den varme delen av SNØ

Det er påbud om munnbind for alle barn over 12 år i den varme delen av SNØ. Du trenger ikke bruke munnbind i snøsonen, men hold avstand.

Hold avstand

Alle bør holde 1 meters avstand til andre enn husstandsmedlemmer og tilsvarende nære. Unngå klemming og håndhilsning.

Kun 2 personer per stolheisen

Det er kun lov med to personer per stolheis.

Kun friske besøkende

Ikke besøk SNØ dersom du føler deg dårlig eller er pålagt karantene eller isolasjon.

Økt renhold

Renhold på våre kontaktflater gjennomføres to ganger om dagen, syv dager i uken. Antibac er utplassert i fellesområder. I tillegg vasker våre medarbeidere kontaktflater i 1. etasje gjennom hele dagen.

Trygg oppbevaring

Oppbevaringsskap for sekker/bager for gjester i 1. etg. kan benyttes med kontaktløs låsesystem. Garderoben har separat inngang og utgang for å unngå nærkontakt. På de mest travle dagene vil det være begrensninger for hvor mange som får oppholde seg i garderoben på samtidig.

Skilting og instruksjoner på huset

Vi sørger for nødvendig skilting i fellesområder der det er nødvendig for å opprettholde smittevernsreglene. Våre ansatte vil også finnes der for å påminne gjestene om å følge smittevernrådene.

Egen inngang for langrenn

Dersom du skal gå langrenn ber vi deg benytte inngang i 2. etasje for å unngå unødvendig ferdsel i hovedinngangen i 1. etasje.

Tiltak på restaurantene

Restaurantene på SNØ følger til enhver tid helsemyndighetenes anbefalinger for serveringssteder. Bordene er plassert med god avstand, og bestillinger/betalinger kan gjøres kontaktløst. Vi ber om at alle registrerer seg via QR-koden ved inngangene til restaurantene ved ankomst, og bruker munnbind når man ikke sitter ved bordet.

Takk for at du leser gjennom våre tiltak før du besøker oss. Vi ber om at du følger generelle råd gitt av oss, regjeringen og helsemyndighetene. La oss holde sammen ved å holde avstand.

Med forbehold om endringer dersom helsemyndighetene endrer sine retningslinjer.