Oslo kommune lyser nå ut 15 millioner kroner til profilering av Oslo som bærekraftig reisemål.

Det kan gis støtte til prosjekter eller tiltak som støtter opp om Oslo som bærekraftig reisemål og som relaterer seg til merkevare-filter og visjon i vedtatt internasjonal profileringsstrategi for Osloregionen.

Noen av kriteriene som legges til grunn er tiltakets kvalitet, at det fremmer samarbeid mellom flere aktører, bidrar til omstilling og videreutvikling av Oslo som et bærekraftig reisemål og fremmer profilering av Oslo som et bærekraftig reisemål.

Utlysning finner du under tilskudd og legater – klikk her 

Klikk her for fullstendige retningslinjer for tildeling av tilskudd til profilering av Oslo som reiselivsdestinasjon i 2022 

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer