Lurer du noen ganger på hvorfor du skal ha kontroll eller bedre oversikt over leverandørene dine? Er produksjonen iht. planen, eller er det forsinkelser du bør forberede deg på? Er kvalitet på leverte varer som forventet, og du har full kontroll på kostnadene?

1) Full oversikt i ett system

Å måtte logge på i flere systemer for å se etter mulige uregelmessigheter er både tidkrevende og gir ingen sikkerhet for å finne mulige feil.

Vendor Management gir deg tilgang til bestillingsinformasjon direkte i ditt eget ERP-system, en effektiv, rask og enkel måte å holde seg informert på.
 

2) Forutsigbare leveringstider

Synlighet gir forutsigbarhet – med et leverandøroppfølgings system er det enkelt å gi statusoppdateringer til kundene dine.

Å kunne informere kunden din om den faktiske statusen, fra produsent til forutsigbar levering på dørstokken, mener vi er den aller beste kundeservicen.
 

3) Tilgang på all dokumentasjon

Leverandøroppfølgings systemet, registrerer dokumentene i hele prosessen, on time. En solid dokumentasjon av prosessene gir deg mulighet til å hjelpe din kunde med å forbedringer mot sine leverandører.

I det, din leverandør, skanner en ferdig vare, får du informasjon rett i ditt ERP-system!

Les mer om vår Vendor Management tjenester her

Kent Nicolaysen

CTO – Chief Technology Officer+47 476 30 999MailLinkedIn

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer