Vi har gleden av å kunngjøre åpningen av vårt nye, store distribusjonssenter på Kløfta, like utenfor Oslo, i februar 2022.

Et knutepunkt for distribusjon i hele Norge, lokalisert på nordsiden av Oslo.
 

Fakta om terminalen på Kløfta

 • 11 305 kvm bygningsmasse
 • 1800 kvm kontorer over 3 etasjer
 • terminal for omlasting, cross docking og distribusjon
  • rampe med tak og hurtigporter til Distribusjon, 60 biler
  • 32 lastehus, med skur
  • 2 kjøreporter, for innendørs lasting/lossing
 • bygget etter TEK 17-norsk standardbygget etter TEK 17-norsk standard
 • avfallshåndtering, kildesorteringsstasjoner
 • AC elbillading for privatbiler og varebiler
 • DC-lading for lastebil / distribusjonsbiler

                        Get in touch with us about our possibilities at Kløfta

Camilla Skjervold

CMO – Chief Marketing Officer+47 69 20 95 00+47 450 22 947MailLinkedInslide 2 of 6

Image1
klofta1

Alt du lurer på – fra start til solgt ASCO oppsummert Bankene innfører en ny tjeneste for eFaktura Barn skal ikke straffes for foreldres feil! Beachgutta samles og forbereder seg til VM Bosettingen må gå raskere Dalgaard-Hansen ansatt som toppspillerutvikler EM-kamper i november i den slovenske hovedstaden Ljubljana FFI og Norce skal samarbeide tettere FFIs innovasjonssatsing ICE worx blir Nato-testsenter Fire norske spillere på All-star-laget Håndball herrer Håndballjentenes EM-gruppe er klar Innovasjon og utvikling Juniorjentene og Juniorguttas tropper til sommerens mesterskap er klare. Kjøp en Lions-vaffel lørdag 11. juni 2022 Klare for å markere pride Larvik-kompisene blir motstandere i NM-finalen Molde-trener Nedenfra Ideelt AS NHO Geneo og LMI med kurs om helsenæringen for Ap Norsk Eiendom NorTrials kickoff 20. mai Nærbø møter CS Minaur Baia Mare i finalen i European Cup Nærbø åpner på hjemmebane Orkla styrer mot 1.5-graders målet panelsamtale i anledning Heddadagene! Presentasjoner fra DRA-Forums medlemsmøte Privatmegleren Pådriv Salgstall fra Farmastat for april 2022 Skal pilotere merkeordning for utleiere og leieboliger Targovax viste frem sterke resultater på ASCO Terroraksjon i Oslo Tester ut alkoholfri desinfisering for Forsvaret To ganger gull i mesterligaen Toppspillerutvikler Tre mesterskapstropper tatt ut Uavklart om kulturpensjon Utlysning av Veteranseilas 2022! Vipers Håndball Vipers i Final4 for tredje gang Vipers Kristiansand «Ja takk til alle» Økte honorarsatser i Den kulturelle skolesekken