Vi har gleden av å kunngjøre åpningen av vårt nye, store distribusjonssenter på Kløfta, like utenfor Oslo, i februar 2022.

Et knutepunkt for distribusjon i hele Norge, lokalisert på nordsiden av Oslo.
 

Fakta om terminalen på Kløfta

 • 11 305 kvm bygningsmasse
 • 1800 kvm kontorer over 3 etasjer
 • terminal for omlasting, cross docking og distribusjon
  • rampe med tak og hurtigporter til Distribusjon, 60 biler
  • 32 lastehus, med skur
  • 2 kjøreporter, for innendørs lasting/lossing
 • bygget etter TEK 17-norsk standardbygget etter TEK 17-norsk standard
 • avfallshåndtering, kildesorteringsstasjoner
 • AC elbillading for privatbiler og varebiler
 • DC-lading for lastebil / distribusjonsbiler

                        Get in touch with us about our possibilities at Kløfta

Camilla Skjervold

CMO – Chief Marketing Officer+47 69 20 95 00+47 450 22 947MailLinkedInslide 2 of 6

Image1
klofta1

15 år med etisk handel alt om musikkbransjen på ett sted Dette er de nominerte til kulturminnedagsprisen 2022 Dyrevelferd – unngå grønnvaskingsfella! Etablerer landslag i rullestolhåndball European Open Foredrag med Kai Eide Fremtidens behandlinger Herrehåndball Hold av onsdag klokka 14.00 Hva skjer med lyd i Nordishavet? Håndballjentenes EM-gruppe er klar Klart for håndballskole med stjernene Krever økt lønn for alle Kurs i aktsomhetsvurderinger 26. april landslagssjef Larvik-kompisene blir motstandere i NM-finalen Legemiddepodden #19: Industriens bidrag i utviklingsland Lions Røde Fjær LOs Handlingsprogram Løsning og ny hovedtariffavtale i staten Maner til felles innsats mot påvirkning morsom opplevelse Månedens REMA 1000-ligalag for mars Møt din internasjonale president 21-23. august! ni sikkerhetspolitiske utfordringer Norsk Eiendom nyansettelse Nye ansikter får muligheten på landslaget ny tiltaksplan for ivaretakelse av veteraner OL i München 1972 Oppsummering av Lions Norges Riksmøte 2022 Re-opening Shanghai ports Seriemester for femte år på rad Siste kamp endte med tap for LK04 Sosiale medier Stort behov for kvalitetssikret helseinformasjon på flere språk strømstøtte Strømtiltak for næringslivet støtter Frisk Askers Bamsefond Trekning av VM 2023 for Håndballgutta VID Vitenskapelig Høgskole Våre innspill til utenriks- og forsvarskomitèen -Statsbudsjett 2023 Årsmøte 28.04.2022 – Norge er som skapt for helsenæring