Helseoversikt fortsetter å digitalisere helsetjenesten – nye produkter lansert 👌

Helseoversikt lanserer nye produkter for helsetjenesten som jobber i svangerskapsomsorgen og rettet mot foreldre med barn 0-5 år. Vårt produkt gir raskt nyttige og viktige gevinster for helsetjenesten, og viktigst av alt – enklere og tryggere innbyggertjenester!

✔ 85 kommuner er allerede i gang med Helseoversikt
✔ Mer enn 100 000 gravide og småbarnsforeldre bruker allerede appen

Les mer her om hvordan din kommune kan komme i gang her. Har du spørsmål til oss er det bare å kontakte oss her eller via chat nederst i høyre hjørnet.

Fysisk + digital = best helsetjeneste 💗💙

Digitalisering er ikke noe mål i seg selv. Målet må alltid være å skape en helsetjeneste som gir de største gevinstene. I 2021 gir digitalisering enorme muligheter til nettopp det. Ved å nyttiggjøre seg digitale verktøy på en riktig og klok måte, så vil en kunne jobbe smartere og effektivisere, samtidig som innbyggerne får et bedre tjenestetilbud. Mulighetsrommet er gedigent på helsestasjoner, legekontorer og sykehus som møter gravide med partner, og småbarnsforeldre.

For innbyggerne en leverer tjenestene til er stort sett digitale, og i noen målgrupper er alle det. Eksempelvis de som venter barn eller er småbarnsforeldre. Mange av de bruker Helseoversikt allerede. Dette gjør det raskt å komme i gang med å høste gevinster for helsetjenesten ved å bruke Helseoversikt.

Les også: Datatilsynet sier nei til Facebook – hva med helsetjenesten?

Helseoversikt jobber hver dag for å oppnå det perfekte samspillet mellom digital og fysisk helsetjeneste. Lykkes man med å optimalisere denne formelen, så får en de største gevinstene. Det vil gi bedre folkehelse gjennom økt helsekompetanse, mer fornøyde brukere/innbyggere og reduserte kostnader ved eksempelvis å kunne jobbe smartere på helsestasjonen.

Formel_Helseoversikt_Hvit_01.png

Raskt å komme i gang 👈

Vi har fokus på at helsetjenesten enkelt skal kunne nyttiggjøre seg alle mulighetene med Helseoversikt. Ingen store prosjekter eller masse arbeidsmøter. Selv om vi ser at helsetjenesten rundt om i Norge oppnår viktige gevinster gjennom de produktene vi tilbyr i dag, så kan det være at dette ikke fungerer hos nettopp dere. For å finne ut av det, skal det være enkelt å teste ut slik at dere kan evaluere nytten hos dere. Den som intet prøver, intet lærer. Ei heller forbedrer seg.

Helseoversikt Intro vs. Helseoversikt Basis – hva er forskjellene? 🤷‍♂️

Trykk her for å lese mer om de ulike pakkene, og hvordan dere kommer i gang.

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer